Kraamzorg van ons ontvangen?

Wij stellen het zeer op prijs als je hier een review over wil schrijven.

Google waardering: 5.0 van 5

Ontvangen reviews

Wat hebben wij een super fijne kraamweek gehad dankzij Yvonne. Haar kennis, rust, positiviteit, tips en gezelligheid hebben er voor gezorgd dat alles zo relaxt verliep. Het voelde direct vertrouwt om haar in huis te hebben. Niks was haar teveel gevraagd en ze dacht zelfs buiten haar werkuren met ons mee.
Yvonne is een topper. Wij hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen! Wij raden kraamzorg voor jou zeker aan! Nogmaals heel erg bedankt. šŸ¤Ž
Liefs Dennis, Yvet en Nolan.

Wij bevelen Daniƫlle/ kraamzorg voor jou 100% aan! Fantastische ondersteuning, adviezen en een persoonlijke benadering. We hebben echt veel geleerd tijdens de kraamweek en veel praktische adviezen gekregen. Ontzettend dankbaar dat het zo goed is gegaan!

Astrid Veldwijk

Tijdens onze kraamweek kwam Yvonne bij ons. Wat een topper! Ze is ervaren, straalt rust uit, weet wat ze doet en neem echt de tijd om alles uit te leggen.
Wanneer de situatie er om vroeg, bleef ze langer of kwam ze eerder. Ook wanneer ze thuis was, was ze niet te beroerd om zelfs hier af en toe nog te ondersteunen/tips te geven door middel van een appje.
Wij konden ons niet een betere kraamzorg wensen en zouden Kraamzorg voor jou bij iedereen aanraden.
Yvonne en Danielle, nogmaals ontzettend bedankt voor de uitmuntende zorg!
Liefs, Koen, Laura en Luca

Wat hebben wij genoten van de kraamweek dankzij de lieve zorg van Danielle.
Zo relaxt en het voelde zo goed, en door dat gevoel hebben wij in alle rust kunnen wennen en genieten van onze gezinsuitbreiding, ook ging ze super fijn om met ons eerste kindje en hij was dol op haar! Alles verliep heel soepel en ook was het super gezellig. De beste kraamzorg ooit! nogmaals super bedankt Danielle voor deze fijne week. Heel veel liefs,
Chiel Charlotte Silvan en Marly.

Wat hebben wij een super fijne kraamweek gehad met Danielle. Danielle en ik kenden elkaar al van vroeger toen waren wij buurmeisjes. Wat vond ik het bijzonder dat zei bij ons de kraamweek kwam doen. Dit is ons eerste kindje die een aantal weken te vroeg geboren werd. Ze had wat opstart problemen maar wat wist zei ons goed gerust te stellen. Bedankt voor de goede zorgen en liefde voor onze dochter en ons. We zouden kraamzorg voor jou aan een ieder ander aanbevelen, en mochten wij in de toekomst een tweede kindje willen hopen we de kraamzorg weer van jullie te mogen ontvangenā¤ļø

Danielle is een hele lieve en ervaren kraamverzorgende. Ze doet er alles aan om je gezin een fijne kraamtijd te bezorgen. Dat is zeker gelukt! Met haar kennis heeft ze ons een goede start gegeven. Ook het contact met mijn oudste dochter was erg leuk! Ik heb wel een traantje gelaten toen Danielle wegging -;). Ik zou iedereen zoā€™n lieve betrokken kraamverzorgende wensen! Liefs Renate

Zeer deskundige kraamhulp die op alle vlakken uitstekend scoort! Ons gezin heeft een hele fijne kraamweek gehad dankzij Daniƫlle en ik zou haar zeer zeker aan een ieder aanbevelen.

Wat een top kraamweek hebben we met Daniƫlle gehad!

Het contact voelde gelijk al heel vertrouwd.

Ze heeft ons zo fijn op weg geholpen, zodat we konden wennen aan de gezinsuitbreiding en na de kraamweek klaargestoomd waren om het zelf verder te doen. Ze is een dame met liefde voor haar vak en dat straalt ze uit. Verder was ze lief, goed in d'r werk en vooral erg gezellig. Daniƫlle zorgt ervoor dat de kraamweek geweldig wordt, en waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.

Marjan.

Daniƫlle is met haar kennis, positiviteit en gezelligheid de beste kraamzorg die je maar kunt wensen. Samen met Daniƫlle stemde wij de zorg af op onze wensen en behoeften. Ze luistert naar wat jij persoonlijk nodig hebt. Haar 100% inzet en betrokkenheid maakt je kraamweek gemakkelijker maar ook zeker zorgelozer. Ze haalt je onzekerheid weg en voelt precies aan wat het gezin nodig heeft. Een aanrader voor iedereen en wij willen haar zeker weer bij een eventuele tweede.
Liefs Suzanne & Lorenzo

Tijdens een super vlotte bevalling hadden wij het geluk dat Yvonne net voordat onze dochter Lynn geboren werd binnen kwam. Vanaf minuut 1 heeft zij er voor gezorgd dat wij ons op ons gemak voelde en het idee hadden dat we rustig konden genieten van Lynn! Toen het wat minder goed ging met mijzelf wist Yvonne ons gerust te stellen voor de eerste uurtjes alleen. De rest van de week was zij het die ervoor gezorgd heeft dat wij heerlijk konden genieten van onze dochter en zo ontspannen en relaxed met haar kennis konden maken. Yvonne heeft ons alle kennis en ervaring gegeven om na 10 dagen zelf voor onze meid te zorgen. Ook na deze 10 dagen bleef ze voor ons bereikbaar bij vragen en onzekerheden, super fijn! Een aanrader voor iedereen, wij zouden haar zo weer vragen! Liefs, Thomas Lysanne en Lynn

Danielle heeft gekraamd Bij onze zoon Tim ! We hebben toen een super tijd gehad met haar als kraamverzorgster! Groet Esther

Als nieuwe mama kan het best spannend zijn. Maar dan is er Kraamzorg voor jou. De naam zegt alles al. Hulp, ondersteuning tips adviezen voor alles kan ik bij in mijn geval Danielle terecht. Met passie doet ze haar werk en ik voel mij dan ook erg op mijn gemak bij haar. Ze laat mij alles zien legt alles uit en denkt mee in oplossingen, is eerlijk en daadkrachtig. Ze weet wat de moeder nodig heeft en handelt daarnaar in mij geval was zij mijn rem die ik echt nodig had. Ook de kennis die zij in pacht hebben maakt dat je je als moeder veilig voelt bij Kraamzorg voor jou.
Ik wil dan ook Kraamzorg voor jou hartelijk aanbevelen aan een ieder die Kraamzorg nodig heeft.

Corinne de Haas

Afgelopen week is Daniƫlle bij ons geweest om te zorgen voor Stan en mij. Wat een heerlijk warm en liefdevol persoon is Daniƫlle! De rust de tips en trics, niks was haar te veel. Het luisterende oor, en mijn wandelende memoblok. Ze dacht aan alles. Wat heb ik mij vertrouwd en relaxt gevoeld met Daniƫlle bij ons thuis. Tijdens de intake had ik een paar dingen wat ik belangrijk vond waaronder de borstvoeding. Tijdens de kraamweek, was dat ook hoofdmoot nummer 1, en nam ze er alle tijd voor om het goed voor te doen, uit te leggen en opnieuw. Zo fijn dat je als kraamvrouw gehoord word, door je verzorgster. Ik zal zeker weten kraamzorg voor jou aanbevelen bij andere zwangeren!
Nogmaals dankjewel Daniƫlle.
Liefs, Gertwin, Marleen, Owen en Stan

Daniƫlle is zeer deskundig als kraamverzorgster. Wij hebben ontzettend veel geleerd en veel handige tips gekregen. Wij hebben een fantastische kraamweek gehad. Nogmaals bedankt hiervoor! Wij raden iedereen kraamzorg voor jou aan.

Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan Yvonne van kraamzorg voor jou. Yvonne geeft een vertrouwd gevoel, neemt de tijd, bied een luisterend oor en denkt mee om de kraamweek zo prettig mogelijk door te komen. Fijn om te weten dat zij ook naast haar werkuren bereikbaar was. Wij raden kraamzorg voor jou zeker aan! Heel erg bedankt nogmaals.

Liefs Mike, Kelly & Nika.

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Danielle! Alles werd in de puntjes geregeld!;) Je hoeft van te voren echt niet alles aan te schaffen want Danielle heeft een kofferbak vol atributen die wel eens van pas kunnen komen #heerlijk! kraamzorg voor jou is een fijn kleinschalig bedrijf die met liefde en geduld je een onvergetelijke kraamweek geeft! De lijntjes zijn kort en ook voor evt 'nazorg' vragen kan je bij ze terecht! Ga zo door kraamzorg voor jou en hopelijk kunnen meer ouders van jullie genieten!šŸ’–

Onze dochter is 5 weken te vroeg geboren en moest daarom een tijd in het ziekenhuis blijven. Via de kraamzorg die wij hadden, was het niet meer mogelijk om uitgestelde kraamzorg te krijgen. Daar sta je dan met je eerste kindje zonder kraamzorg. Gelukkig was Daniƫlle bereid om ons even op weg te helpen toen we thuis kwamen! Niet alleen die avond, maar de daarop volgende dagen is ze ook nog langs gekomen om, daar waar nodig, een helpende hand te bieden. Onze leer is geweest dat je nooit kraamzorg via een grote organisatie moet nemen. Bij hun ben je echt een nummer en bij Daniƫlle absoluut niet! Nogmaals bedankt Daniƫlle voor je hulp, de tips en je tijd. Voor de volgende keer weten wij het wel ;)

Stefan en Kimberly


Danielle was onderdeel van het team dat ik tijdens mijn onverwachte en snelle thuisbevalling bij mij mocht hebben. Het is erg fijn om zoā€™n intiem en intens moment  bijgestaan te worden door een rustige maar bekwame kraamverzorgster. DaniĆ«lle geeft jou het gevoel van veiligheid, vertrouwen en zorgt voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het kleine wondertje ook na de geboorte direct de beste zorg te kunnen geven. Ze doet de juiste dingen op het juiste moment, zonder dat ze op de voorgrond aanwezig is. Nogmaals dankjewel voor de geweldige begeleiding!


Wat een topper is Daniƫlle! We zijn erg blij en dankbaar dat zij bij ons kon de kraamzorg kon geven. Ons dochtertje had even een weekje opstarten in het ziekenhuis nodig, waardoor we nog maar 2 dagen kraamzorg hadden. Maar hierdoor konden we wel kennis maken met Daniƫlle. In twee dagen tijd wist ze ons het vertrouwen weer te geven in ons zelf en ons dochtertje die we door de hectiek van haar start even kwijt waren! Ze heeft ons zo super goed geholpen. Het voelde ook gelijk vertrouwd. Danielle zorgt en ontzorgt het hele gezin! Een kraamzorg die we iedereen gunnen. We hebben Daniƫlle echt mogen leren kennen als een hard werkende, lieve, zorgzame kraamverzorgende die echt met het nieuwe gezinnetje meedenkt en meehelpt!!
Liefs
Matthan, Renate en Suus

Wat hebben wij een onwijs fijne kraamweek gehad met Yvonne. Met veel liefde, passie, gezelligheid en deskundigheid voert zij haar vak uit. Past zich feilloos aan bij ons en onze wensen door te luisteren naar wat wij nodig hebben. Met haar kennis en kunde geeft ze advies op maat en denkt mee ook met situaties en op momenten dat ze er niet bij is. De zorg is persoonlijk, wat het erg fijn maakt en heeft gezorgd voor een ontspannen kraamweek.
Yvonne is een topper. Wij hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen! šŸ¤Ž

Stefan, Richelle en Levi

Fantastische kraamweek gehad met Daniƫlle van Kraamzorg voor Jou! Persoonlijk, gezellig en veel kennis en passie voor het vak. Het voelde direct vertrouwt om haar in huis te hebben. Ook ons eerste kind reageerde super op Daniƫlle. Onze vorige ervaring met kraamzorg bij een andere organisatie was minder positief, maar met Kraamzorg voor Jou is dat meer dan goed gemaakt!
We vertellen al onze vrienden met een kindje op komst om vooral voor Daniƫlle en Yvonne van Kraamzorg voor Jou te kiezen.

Daniƫlle Bouwmeester- Kempink