Recensies van kraamgezinnen

 
 
 

Daniëlle is met haar kennis, positiviteit en gezelligheid de beste kraamzorg die je maar kunt wensen. Samen met Daniëlle stemde wij de zorg af op onze wensen en behoeften. Ze luistert naar wat jij persoonlijk nodig hebt. Haar 100% inzet en betrokkenheid maakt je kraamweek gemakkelijker maar ook zeker zorgelozer. Ze haalt je onzekerheid weg en voelt precies aan wat het gezin nodig heeft. Een aanrader voor iedereen en wij willen haar zeker weer bij een eventuele tweede.
Liefs Suzanne & Lorenzo

Danielle was onderdeel van het team dat ik tijdens mijn onverwachte en snelle thuisbevalling bij mij mocht hebben. Het is erg fijn om zo’n intiem en intens moment  bijgestaan te worden door een rustige maar bekwame kraamverzorgster. Daniëlle geeft jou het gevoel van veiligheid, vertrouwen en zorgt voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het kleine wondertje ook na de geboorte direct de beste zorg te kunnen geven. Ze doet de juiste dingen op het juiste moment, zonder dat ze op de voorgrond aanwezig is. Nogmaals dankjewel voor de geweldige begeleiding!


Wat een top kraamweek hebben we met Daniëlle gehad!

Het contact voelde gelijk al heel vertrouwd.

Ze heeft ons zo fijn op weg geholpen, zodat we konden wennen aan de gezinsuitbreiding en na de kraamweek klaargestoomd waren om het zelf verder te doen. Ze is een dame met liefde voor haar vak en dat straalt ze uit. Verder was ze lief, goed in d'r werk en vooral erg gezellig. Daniëlle zorgt ervoor dat de kraamweek geweldig wordt, en waar je met een goed gevoel aan terugdenkt.

Marjan.

Wat een topper is Daniëlle! We zijn erg blij en dankbaar dat zij bij ons kon de kraamzorg kon geven. Ons dochtertje had even een weekje opstarten in het ziekenhuis nodig, waardoor we nog maar 2 dagen kraamzorg hadden. Maar hierdoor konden we wel kennis maken met Daniëlle. In twee dagen tijd wist ze ons het vertrouwen weer te geven in ons zelf en ons dochtertje die we door de hectiek van haar start even kwijt waren! Ze heeft ons zo super goed geholpen. Het voelde ook gelijk vertrouwd. Danielle zorgt en ontzorgt het hele gezin! Een kraamzorg die we iedereen gunnen. We hebben Daniëlle echt mogen leren kennen als een hard werkende, lieve, zorgzame kraamverzorgende die echt met het nieuwe gezinnetje meedenkt en meehelpt!!
Liefs
Matthan, Renate en Suus

Afgelopen week is Daniëlle bij ons geweest om te zorgen voor Stan en mij. Wat een heerlijk warm en liefdevol persoon is Daniëlle! De rust de tips en trics, niks was haar te veel. Het luisterende oor, en mijn wandelende memoblok. Ze dacht aan alles. Wat heb ik mij vertrouwd en relaxt gevoeld met Daniëlle bij ons thuis. Tijdens de intake had ik een paar dingen wat ik belangrijk vond waaronder de borstvoeding. Tijdens de kraamweek, was dat ook hoofdmoot nummer 1, en nam ze er alle tijd voor om het goed voor te doen, uit te leggen en opnieuw. Zo fijn dat je als kraamvrouw gehoord word, door je verzorgster. Ik zal zeker weten kraamzorg voor jou aanbevelen bij andere zwangeren!

Nogmaals dankjewel Daniëlle.
Liefs, Gertwin, Marleen, Owen en Stan

Tijdens een super vlotte bevalling hadden wij het geluk dat Yvonne net voordat onze dochter Lynn geboren werd binnen kwam. Vanaf minuut 1 heeft zij er voor gezorgd dat wij ons op ons gemak voelde en het idee hadden dat we rustig konden genieten van Lynn! Toen het wat minder goed ging met mijzelf wist Yvonne ons gerust te stellen voor de eerste uurtjes alleen. De rest van de week was zij het die ervoor gezorgd heeft dat wij heerlijk konden genieten van onze dochter en zo ontspannen en relaxed met haar kennis konden maken. Yvonne heeft ons alle kennis en ervaring gegeven om na 10 dagen zelf voor onze meid te zorgen. Ook na deze 10 dagen bleef ze voor ons bereikbaar bij vragen en onzekerheden, super fijn! Een aanrader voor iedereen, wij zouden haar zo weer vragen! Liefs, Thomas Lysanne en Lynn

Danielle heeft gekraamd Bij onze zoon Tim ! We hebben toen een super tijd gehad met haar als kraamverzorgster! Groet Esther

Danielle is een hele lieve en ervaren kraamverzorgende. Ze doet er alles aan om je gezin een fijne kraamtijd te bezorgen. Dat is zeker gelukt! Met haar kennis heeft ze ons een goede start gegeven. Ook het contact met mijn oudste dochter was erg leuk! Ik heb wel een traantje gelaten toen Danielle wegging -;). Ik zou iedereen zo’n lieve betrokken kraamverzorgende wensen! Liefs Renate

Onze dochter is 5 weken te vroeg geboren en moest daarom een tijd in het ziekenhuis blijven. Via de kraamzorg die wij hadden, was het niet meer mogelijk om uitgestelde kraamzorg te krijgen. Daar sta je dan met je eerste kindje zonder kraamzorg. Gelukkig was Daniëlle bereid om ons even op weg te helpen toen we thuis kwamen! Niet alleen die avond, maar de daarop volgende dagen is ze ook nog langs gekomen om, daar waar nodig, een helpende hand te bieden. Onze leer is geweest dat je nooit kraamzorg via een grote organisatie moet nemen. Bij hun ben je echt een nummer en bij Daniëlle absoluut niet! Nogmaals bedankt Daniëlle voor je hulp, de tips en je tijd. Voor de volgende keer weten wij het wel ;)

Stefan en Kimberly